sunnuntai 16. elokuuta 2015

Back till koulu

Kesäloma on ny over 

Viimeks ku postasin ni lisäsin loppuu jotain kouluun liittyvää asiaa/asioita, vähä niin ko esimauks tähä postaukseen (edellinen postaus: Uusikaupunki ja sen munkit). 
Nyt sit koulun vihdoin ja viimein alettua tän viikon keskiviikkona (12.8.-15) ni aamu oli aika lazy et ei jaksanu pahemmi tehä mitää.
Tällee ku miettii ni kyl sitä jo hiuka odotti et se koulu alkais, siin pääsis kerra sit siihe kunnon arkee takas mukaan - ettei mun tyyliin tulis nukuttuu pääl puolen päivää...-
Ja toki onha niit kaverei sit kiva nähä enemmä ku ei oo välttist ollu kaikkien kans nii pali tekemisis kesän aikan.


Avaa asetukset napsauttamalla

Avaa asetukset napsauttamalla


Tutoriksi

Tosiaan päädyin sit menee tutoriksi lukion toisel vuodel ku on mahdollisuus mennä. 
Tää tutor toiminta tosin alko jo viime lukuvuonna parilla tapaamisella koulun päätyttyä ja nyt maanantaina ennen koulun alkamista oli koulutuspäivä. Siel sit vähä suunniteltii et mitä tullaa tekee mm. ykköspäivävä ja sillo ku saadaan se oma tutor-luokka siihen nenän etee koulun alettuu. Ryhmään johon mä kuulun ni saatii tai päätettiin ittellemme ryhmä 15f - xDD -


Avaa asetukset napsauttamalla

Avaa asetukset napsauttamalla

Eka viikko takana 

Nyt olis sit eka vajaa viikko kouluu käyty ja joo läksyjä tuli heti sellane roima kasa niskan taakse et siit sit vaa söhertelee kynän kans. Tällee muute jälkimiettei ei oikee oo muuta ku et oon toisaalt iha happy et koulu alko - ellei sitä 2½ tunnin läksyjen lukemist lasketa-. Toisaalt olisha se kesä voinu hiuka viel jatkuukki pitempää... 
Kaiketi tää koulun alku nyt sit meinaa sitä et pakko alkaa taas ottaa itteensä niskast kii ja painaa päätä kirjojen välii et hiuka oppis taas vaihteeks jotai; koeviikkoja odotellessa!


Avaa asetukset napsauttamallaAvaa asetukset napsauttamalla

Avaa asetukset napsauttamalla
"Education is what remains after
one has forgotten everything
he learned in school."
-Einstein









♥:Iitu






Pist, lue tää viel !!!

Ens kerran postaan mahdollisesti ens viikol laululeiristä, eli vähä samaa settii luvas ku viime vuoden postaukses kyseisestä leiristä (linkki viime vuotiseen: Lalululeiri♥). 
Tätä siis luvassa ens viikonloppuna, sitä enne jos jotai hyvää tai inspaavaa aihet/tapahtuvaa tulee mielee/tapahtumaan ni kirjotan kyl sit ennenki!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti